Sally Ho 发表于 2013-7-6 20:47:22

Life演唱會紀念品

今日6:30就出到紅館買紀念品,諗住早啲人少啲,又可以check貨,報告如下:

1. 大會黑、白T-shirt,(S, M, L)背後有一對蝴蝶,像翅膀(黑T為灰蝴蝶,白T則是黑蝴蝶),附送索袋,各售$360
2. 帽,灰色,唔識形容,但就好Eason,好似$290
3. 大Tote Bag,好大,好實淨,都幾抵,$260
4. CD+poster,各$140,有The Eascrt, 3mm Remix, DUO DVD, U87 24K Gold

最後買了黑,白T各一,(本來只想要白色,但工作人員穿的黑色也很好看,就都買了)、Tote Bag、和U87,我選了3mm那張細路poster,工作人員還送我大會貼紙,大家有興趣就早啲去買喇,早幾日睇報紙,阿臣話T-shirt每日限售100件,唔知有冇吹水!

Sally Ho 发表于 2013-7-6 20:51:02

更正帽子價錢:帽子冇買,所以唔係好記得價錢,但有現場Fans說$230,限量2500件

浮臣 发表于 2013-7-6 21:09:52

想要啊,但去不了香港啊。。

Cheree_1 发表于 2013-7-6 21:13:49

辛苦嗮!如果新碟早D出街就更好咯。希望去睇嗰場時可以買到。Have a good time !

Sally Ho 发表于 2013-7-6 21:23:24

回复 4# Cheree

係啦!點解今次唔早啲出㗎,上次都係出咗Time Flies先開DUO,唯有聽住主旋律先啦!

Sally Ho 发表于 2013-7-6 21:24:07

回复 3# 浮臣、不如不见

噢!可惜

Cheree_1 发表于 2013-7-6 21:31:58

回复 5# Sally Ho
係呀,頭先我仲以為會出碟先,結果都係我睇之後幾日先出,希望到時可以買到其他嘢。首場嘅氣氛係咪好high呢?

Sally Ho 发表于 2013-7-6 21:37:37

回复 7# Cheree

哈哈!我係睇聽日同31號,今日專登出嚟買呢!好緊張啊!聽日就睇喇!
新碟是16號出定22號定23號出呢!請問!

布吉阿米 发表于 2013-7-6 21:41:03

我在微博也看到了衣服的图片

maki 发表于 2013-7-6 21:42:28

回复Cheree

哈哈!我係睇聽日同31號,今日專登出嚟買呢!好緊張啊!聽日就睇喇!
新碟是16號出定2 ...
Sally Ho 发表于 2013-7-6 21:37 http://www.easonfans.com/forum/images/common/back.gif

看cd店說是22的

Sally Ho 发表于 2013-7-6 21:54:11

回复 9# ecling

是…普通了點,但我都買了,哈哈!

Cheree_1 发表于 2013-7-6 21:59:51

回复 8# Sally Ho
小克微博話7月22日出版,amazon網上寫16號提供電子版,我諗應該係22號。我睇17、18號,如果係16號發行就好喇。

Sally Ho 发表于 2013-7-6 22:01:19

回复 12# Cheree

係啦!我又係見到阿瑪遜寫16號!

!!YAN!! 发表于 2013-7-6 22:06:00

原來件衫包索袋唔怪得之咁貴

Sally Ho 发表于 2013-7-6 22:08:20

回复 14# !!YAN!!

Yes! 麻布質地
页: [1] 2 3
查看完整版本: Life演唱會紀念品